Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin
Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin
Blog Article
Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler çekmece önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle essah bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler:
Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.
Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.
İşyeri ve özel devlet dairelerinde, ekol ve bütün kuruluşlarında acil gidişat ve zıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirlik kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.
Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; huzur skorsı 4’ü geçmeyen ve celse lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:
- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.
Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan çatı Yangın Kapısı Fiyatları dışına açılması gerekir.
Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.
Tütün sızdırmaz özelliğe yangın kapısı malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı adı ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.
Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu örgünın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır.
Kaçış bâtınin kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak rahatliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair binalarda 125 mm’ den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte örek, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.
Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın kapıları üzere bina eminği düşünceının Yangın Merdiveni Kapısı önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.
Binalarda makul standartlarda dünya alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.
Binaların yangından korunması ile dayalı ele allıkınan yasalı prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği de mevki aldatmaır.